Gevaarlijke vrouwen pakken lastige laatste klus in Netflix' 'Voleuses'

Gevaarlijke vrouwen pakken lastige laatste klus in Netflix' 'Voleuses'

Netflix komt met nieuwe Franse actiekomedie over diefstal van iconisch schilderij.

Netflix komt volgende maand met een spiksplinternieuwe heistfilm getiteld Voleuses (Wingwomen). De Franse actiekomedie, over drie vrouwen die een iconisch schilderij willen stelen, is geregisseerd door Mélanie Laurent (Inglourious Bastards), die ook de hoofdrol speelt.

De film draait om de professionele misdadiger Carole (Laurent), die genoeg heeft van het leven op de vlucht. Een ogenschijnlijk simpele laatste klus met haar trouwe partner in crime Alex verloopt anders dan gepland.

Franse cast
De naam van de Franse actrice en regisseuse Mélanie Laurent zal misschien niet bij iedereen direct een belletje doen rinkelen. Maar toch heeft ze ook buiten Frankrijk aardig aan de weg getimmerd met rollen in onder meer: Now You See Me (2013), Operation Finale (2018), 6 Underground (2019) en dus recent Murder Mystery 2 (2023).

Laurent zal in de film worden bijgestaan door Alex (Adèle Exarchopoulos) en een nieuwe temperamentvolle chauffeuse Sam (Manon Bresch). De film bestaat uit een geheel Franse cast met hoofdrollen voor Felix Moati (No Man's Land, Philippe Katerine en Isabelle Adjani.

Verschijningsdatum
Voleuses heeft een speelduur van 114 minuten en verschijnt op 1 november exclusief op Netflix. Kijk hieronder de zinderende trailer voor de film:



NieuwsFilm

meest populair