Kevin Costner in de unieke tweeluik 'Horizon': 2 bioscoopfilms in de zomer van 2024!

Kevin Costner in de unieke tweeluik 'Horizon': 2 bioscoopfilms in de zomer van 2024!

Horizon: An American Saga is een tweeluik-bioscoopfilm over "de aantrekkingskracht van het Oude Westen".

Hollywood-acteur Kevin Costner heeft iets met het wilde westen. We zagen hem al in films zoals Wyatt Earp, Silverado en Dances with Wolves. Uiteraard had hij een belangrijke rol in het succes van de Yellowstone-series.

Volgend jaar zomer komt hij met Horizon: An American Saga, een tweeluikfilm die binnen een paar maanden in de bioscoop verschijnt. En Costner wist heel wat grote namen aan te trekken: Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey en Will Patton.

Horizon: An American Saga
De synopsis: "Zoals het hoort in de iconische westerns van Warner Bros. Pictures, onderzoekt Horizon: An American Saga de aantrekkingskracht van het Oude Westen en hoe het werd gewonnen - en verloren - door het bloed, zweet en tranen van velen."

"Costners ambitieuze filmavontuur bestrijkt de vier jaar van de burgeroorlog, van 1861 tot 1865, en neemt de kijker mee op een emotionele reis door een land dat in oorlog is met zichzelf. Ervaren door de lens van families, vrienden en vijanden die allemaal proberen te ontdekken wat het werkelijk betekent de Verenigde Staten van Amerika te zijn."

Twee films
Er verschijnen dus twee films. De eerste moet op 28 juni in de Amerikaanse bioscopen verschijnen en de tweede op 16 augustus 2024. Het is onbekend of de tweeluik ook in de Nederlandse bioscopen verschijnt.




NieuwsFilm

meest populair