George Clooney verklapt waarom hij al 10 jaar lang ruzie heeft met Russell Crowe

George Clooney verklapt waarom hij al 10 jaar lang ruzie heeft met Russell Crowe

De 'Gladiator'-acteur is blijkbaar geen Clooney-fan en liet dit weten ook.

In Hollywood lopen er heel wat acteurs rond, maar George Clooney en Russell Crowe horen zeker bij de bekendste namen. Toch kunnen de twee het niet zo heel erg goed vinden, maar hoe komt dit eigenlijk?

Crowe, bekend van pareltjes als Gladiator en L.A. Confidential, lijkt geen grote fan te zijn van alle spotlights. Hij doet niet mee aan alle feestjes en vindt het wel fijn om zijn privéleven ook echt privé te houden.

Andere stijl
Clooney, bekend van Syriana en Michael Clayton, is juist bij zowat elk event aanwezig. Dat niet alleen. Als hij eens even niet acteert, zien we hem vaak genoeg langskomen in allerlei reclames. Blijkbaar stoort Crowe zich hieraan, want hij haalde uit het niets hard uit naar Clooney.

Dit gebeurde alweer 10 jaar geleden, maar Clooney weet nog steeds niet waarom Crowe zo reageerde: "Hij heeft me een poésie boek gestuurd om zich te verontschuldigen. Hij schold me de huid vol. Hij begon in een keer met me te vechten, maar de reden daarvoor is me onbekend".

Contact
Crowe nam contact op met Clooney, maar het is duidelijk dat laatstgenoemde daar niet veel interesse in heeft: "Hij zei tegen mij: 'Ze hebben mijn woorden verdraaid'. Ik dacht toen bij mezelf: 'Ja ja, dat zal allemaal wel'. Hij ging gewoon in een keer door de rooie, waarom, dat weet ik niet".



Clooney onthult nog een van de dingetjes die Crowe zei: "Hij riep: 'Ik ben geen verrader zoals Robert De Niro, Harrison Ford en George Clooney'. Ik weet nog steeds niet waar hij het in vredesnaam over had..."

NieuwsFilm

meest populair