Pikante scènes krijgen groen licht van Megan Fox, maar naakt in films is een no-go

Pikante scènes krijgen groen licht van Megan Fox, maar naakt in films is een no-go

De actrice vindt dat te ver gaan en wil niet dat haar kinderen haar zo zien.

Sommige acteurs vinden het niet erg om uit de kleren te gaan voor een rol en vinden dit soms juist goed passen bij het personage dat ze spelen. Anderen willen hier echter niks van weten. Megan Fox behoort tot die laatste categorie.

Fox brak al op jonge leeftijd door, al kende ze haar eerste echte grote succes met Transformers in 2007. Hierin is ze te zien als Mikaela Banes, de knappe vriendin van Shia LaBeoufs Sam Witwicky. In een keer was Fox wereldberoemd en had ze de rollen voor het oprapen.

Carrière
Wel moest de actrice vaak genoegen nemen met films waarin ze de diva of het oogappeltje speelt. Ze werd destijds, en vandaag de dag nog steeds, dan ook vaak gezien als een van de knapste vrouwen in Hollywood.

Zo stond ze vaker in de '100 Sexiest Women in the World' in het FHM Magazine maar ook in de 'Hot 100 Women' van Maxim Magazine. Fox vindt het zelf ook niet erg om voor pikante rollen te gaan, maar volledig uit de kleren gaan, dat zal ze nooit doen.

Familie
Fox liet zich er al eerder over uit en heeft een goede reden om niet naakt te gaan: "Ik heb genoeg goede projecten zien langskomen van sterke regisseurs, maar als ik dan zie wat mijn personage moet doen... Ik wil niet dat mijn zonen dit te weten komen of ooit zullen zien".



"Als moeder is het belangrijk dat je aanvoelt wat je kinderen wel en niet aankunnen. Ik wil niet dat mijn zonen mij ooit zoiets zullen zien doen. Ik denk dat dat te ver voor ze gaat".

Carrière
Fox heeft al enkele rollen laten schieten, waaronder een HBO-project. Ze zegt niet om welke film of serie het precies gaat, maar legt wel uit waarom ze hier niet voor tekende: "Het gaat om een HBO-project dat draait om een prostitue. Er zitten dan ook veel gedetailleerde seksscènes in".



"Het was bijna een pornofilm. Niet alleen heb ik daar geen zin in, ik vind dit ook degraderend voor vrouwen. Ik bedankte dus voor dit project". Ondanks het feit dat haar redenering goed te begrijpen is, vinden sommige mensen dit ergens ook wel een beetje vreemd.

Instagram
Fox is namelijk vaak te vinden op sociale media, voornamelijk Instagram. Hier post ze behoorlijk vaak schaars geklede kiekjes van zichzelf. Volledig naakt gaat ze niet, maar ze laat ook niet veel aan de verbeelding over, zoals dat bijvoorbeeld hier te zien is.

NieuwsFilm

meest populair