De mooiste actrices zijn Netflix nu helemaal aan het veroveren

De mooiste actrices zijn Netflix nu helemaal aan het veroveren

De film Mean Girls heeft rollen voor namen als Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lacey Chabert, Amanda Seyfried en Amy Poehler.

De Netflix Top 10 heeft een film verwelkomd met heel wat bekende actrices in hun jongere jaren. Op de zevende plaats staat nu namelijk de film Mean Girls met onder meer Lindsay Lohan en Rachel McAdams.

De komedie komt uit 2004 en werd geregisseerd door Mark Waters, bekend van Ghosts of Girlfriends Past en Freaky Friday. Netflix omschrijft de film met woorden als "geestig" en "vriendinnen" en ook Lacey Chabert, Amanda Seyfried en Amy Poehler hebben rollen.

Sterk ontvangen
Mean Girls staat op een uitstekende 84 procent op Rotten Tomatoes en een 7,1 op de IMDb. FilmTotaal-recensent Kaj van Zoelen zag de film ook en gaf een mooie 3,5 ster en concludeerde:

"Wat overblijft is een soms zeer scherpe, soms hilarische en soms rommelige komedie die de meeste bezoekers ondanks alle gemeenheid in de film met een goed gevoel de bioscoop zal doen verlaten."

Nu op Netflix
Wil je Mean Girls graag (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: In het buitenland kreeg nieuwe scholiere Cady altijd thuisonderwijs. Wanneer enkele populaire meiden haar aan hun tafel uitnodigen, geven ze haar een snelcursus schoolleven.

NieuwsFilm

meest populair