Ben Affleck blijkt redder in nood voor Matt Damon: In Hollywood bestaat echte vriendschap

Ben Affleck blijkt redder in nood voor Matt Damon: In Hollywood bestaat echte vriendschap

Matt Damon en Ben Affleck zijn dankbaar voor hun vriendschap en elkaars steun als de bekendheid te overweldigend is.

Matt Damon en Ben Affleck wilden beroemd worden. Maar toen zij eenmaal in 1997 doorbraken met hun film Good Will Hunting was het wel even schrikken.

Matt Damon is dan ook erg blij met zijn beste vriend Ben. Hij zei in een exclusief interview met People, toen hun film Air uitkwam, dat hun vriendschap alles voor hem betekent. Het leven zou onvoorstelbaar harder zijn zonder hem.

In contact blijven
De heren woonden als kind al bij elkaar in de buurt en werden toen maatjes. Matt vertelde: "Het heeft enorm geholpen om in contact te blijven met Ben deze surreële 25 jaren. De schok van beroemd zijn heeft mij jaren van slag gemaakt."

De 53-jarige ster uit Oppenheimer legde uit: "De hele wereld gaat je namelijk anders behandelen, waardoor je subjectieve ervaring verandert. Het is alsof iemand jouw code in de Matrix verandert, maar dan alleen de jouwe."

Alles is gauw anders
Matt Damon vervolgde: "Je hele ervaring verandert in een overweldigend tempo. Om dan iemand te hebben die je al je hele leven kent en die je kunt vragen of hij hetzelfde ervaart, brengt je die balans."

De 51-jarige Ben Affleck heeft dezelfde ervaring en bouwt daarnaast op de fijne familie van Matt. Meer staat hier in het artikel van People.

Meer over hen
In de onderstaande YouTube-video van People vertellen Matt Damon, Ben Affleck en Chris Tucker meer over hun leven.



NieuwsFilm

meest populair