Alles wat we tot nu toe weten over 'Transformers One'

Alles wat we tot nu toe weten over 'Transformers One'

Alle details over het plot, de cast, regisseur van de nieuwste animatiefilm.

Met de release van Transformers: Rise of the Beasts nog vers in ons geheugen, is het alweer tijd voor een nieuws over de nieuwste Transformers. Met de nieuwe film, Transformers One, zal de franchise terugkeren naar de oorsprong en een heuse animatiefilm maken. Meer hierover en andere details lees je hieronder.

Transformers One staat momenteel gepland om op 13 september 2024 in de bioscopen te verschijnen. De film zal in eerste instantie exclusief in de theaters verschijnen, waarna het op de streamingdiensten zal verschijnen. In Amerika is dit Paramount+, wellicht in Nederland via Sky.

Het verhaal
Paramount heeft tot nu toe geen officiële plotomschrijving vrijgegeven. De langdurige producent van de franchise, Lorenzo di Bonavernutra, heeft onthuld dat het een oorsprongverhaal zal zijn.

De film zal zich richten op de jonge Prime en Megatron in hun vroege dagen, voor ze vijanden waren. Maar het zal ook het oorsprongverhaal vertellen van de andere Transformers. Het verhaal zal zich voornamelijk afspelen op de Transformers-thuiswereld Cybertron.

De cast
De cast voor de film is lang en omvat veel A-acteurs.
Chris Hemsworth (Thor) leidt de cast als Optimus Prime, met Brian Tyree Henry (Eternals) als Megatron. Andere Transformers zijn Keegan-Michael Key (The Super Mario Bros. Movie) als Bumblebee, Scarlett Johansson (Black Widow) als Alita, Jon Hamm (Mad Men) als Sentinel Prime, en Laurence Fishburne (Man of Steel) als Alpha Trion.


De regie voor de film is in handen van Josh Cooley. Cooley is vooral bekend van Toy Story 4 en heeft het grootste deel van zijn werkende loopbaan bij Pixar doorgebracht. Hier heeft hij gewerkt aan verschillende korte films en meegeschreven aan Inside Out.

NieuwsFilm

meest populair