Recente bioscoopfilm gooit nu hoge ogen op Netflix

Recente bioscoopfilm gooit nu hoge ogen op Netflix

Maybe I Do verscheen in maart in de bioscoop en staat nu op Netflix.

De Netflix Top 10 is weer een recente bioscoopfilm rijker. Op de achtste plaats is de romantische komedie Maybe I Do binnengekomen. En die film barst van de grote namen.

Maybe I Do komt van regisseur Michael Jacobs en Netflix omschrijft de film met woorden als "romantisch" en "ensemble". Je ziet rollen van grote namen als Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey en William H. Macy.

Wisselende ontvangst
Ondanks de grote namen werd Maybe I Do niet de kraker waarop mogelijk werd gehoopt. De ontvangst is mager met een 35 procent op de Tomatometer en een 4,9/10 op de IMDb.

FilmTotaal-recensent was ten opzichte van de voorgaande cijfers opvallend positief gezien zijn 3,5 ster. Hij concludeerde: "Om van het verhaal te kunnen genieten, moet je het universum accepteren. En de grote invloed van religie op sommige Amerikanen. En de extreem vergezochte oorzaak van het grote conflict. Het is heel begrijpelijk als je daar op afknapt, maar als je die knop kunt omzetten, is dit lekker genieten van een simpele klucht."

Nu op Netflix
Wil je Maybe I Do graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar - tot hun eigen schrik - al te kennen.

Bedriegen
Ze blijken hun echtgenoten namelijk al een tijdje te bedriegen, met elkaar. Gevangen in deze hachelijke situatie, proberen de ouders elkaar te confronteren terwijl ze alles voor hun kinderen verborgen proberen te houden.

NieuwsFilm

meest populair