Maybe I Do

Maybe I Do (2023)

De Nederlandse poster begrijpt waar deze film om draait: de vier acteerkanonnen op leeftijd en niet de twee broekies.
play

4,7 details

  • 95 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
95 Min Verenigde Staten

Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen. En behoorlijk goed! Ze blijken hun echtgenoten namelijk al een tijdje te bedriegen ... met elkaar. Gevangen in deze hachelijke situatie, proberen de ouders elkaar te confronteren terwijl ze alles voor hun kinderen verborgen proberen te houden.

Regie
Michael Jacobs
Cast
Susan Sarandon, William H. Macy, Diane Keaton, Richard Gere, Emma Roberts, Luke Bracey, Kevin D. Benton, Setty Brosevelt, Kirk Kelly, Gina Jun, Natalie Ortega, Azriél Patricia, Valeria Marrero, Michael Kostroff, Mezi Atwood, Adrienne Acevedo Lovette, Nicole Izanec.
Budget
$ 7.500.000
Release
17.01.2023
Release NL
30.03.2023
Release DVD
13.07.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Michael Jacobs | Scenario: Michael Jacobs | Cast: Diane Keaton (Grace), Richard Gere (Howard), Susan Sarandon (Monica), William H. Macy (Sam), Emma Roberts (Michelle), Luke Bracy (Allen), e.a. | Speelduur: 95 minuten | Jaar: 2023

Michelle wil niets liever dan trouwen met haar vriend Allen, maar hij twijfelt omdat hij zich afvraagt of de gevoelens die hij nu voor haar koestert wel toekomstbestendig zijn. Michelles moeder nodigt Allens ouders uit in de hoop dat het jonge stel de knoop kan doorhakken. Maar alle vier ouders zitten eigenlijk allemaal in een huwelijk dat niet bepaald soepel verloopt, en dat kan tijdens de bijeenkomst niet verborgen blijven.

Op de Amerikaanse poster van Maybe I Do staan Emma Roberts en haar mannelijke tegenspeler groot in het midden. Zo lijkt het een film voor twintigers en dertigers. Dat is een aparte marketingkeuze, want het draait grotendeels om de andere personages die worden vertolkt door Hollywoodgrootheden van in de zeventig. Fijn, want die vier bekende namen zijn tegenwoordig niet heel vaak meer te zien in de bioscoop. Maar oud zijn is ook een aanwezig thema en daar loopt een jong publiek niet warm voor.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Maybe I Do Nieuwsberichten