Kate Hudson gaf Matthew McConaughey een opmerkelijk cadeau voor de opnames van hun intieme scène

Kate Hudson gaf Matthew McConaughey een opmerkelijk cadeau voor de opnames van hun intieme scène

De opnames van 'Fool's Gold' liepen niet geheel vlekkeloos, of beter gezegd, geurloos.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Angelina Jolie en Johnny Depp. De actrice keek namelijk op tegen haar kusscènes met de acteur vanwege zijn slechte adem. Kate Hudson heeft een soortgelijk verhaal maar dan met Matthew McConaughey.

De met een Oscar bekroonde acteur mag dan wel bekend staan als een van de grootste talenten in Hollywood, erg fris schijnt hij niet te ruiken. De reden daarvoor? McConaughey is geen fan van deodorant of parfum en gebruikt dit dan ook niet.

Geurtje
De acteur, o.a. bekend van Dallas Buyers Club en True Detective, heeft al eerder aangegeven dat hij al 20 jaar lang geen deodorant meer gebruikt. Heel erg lekker zal hij dus ook niet ruiken, al helemaal omdat hij veel sport en werkt.

Hier kwam Hudson ook achter tijdens de opnames van Fool's Gold. In 2008 namen Hudson en McConaughey deze film op. Laatstgenoemde kruipt in de huid van de goedgehumeurde surfer Finn, die op zoek gaat naar een verloren schat.

Relatie
Tijdens zijn zoektocht komt hij zijn ex, Tess (Hudson), weer tegen en de twee groeien weer naar elkaar toe. Ze krijgen opnieuw een relatie en moeten een behoorlijke pikante scène opnemen, maar waarschijnlijk had de actrice dit liever anders gezien.


De acteur ruikt dus vaak niet erg fris. Dat was eveneens het geval op de set van Fool's Gold. Hudson probeerde McConaughey te overtuigen iets aan zijn lichaamsgeur te doen en bracht hem zelfs speciale en natuurlijke deodorant mee, maar ook hier wilde hij niks van weten.

Uitleg
McConaughey liet zich hier al zelf eerder over uit. Zo zei hij dat hij het geen prettige gedachte vindt dat hij naar iets anders ruikt dan zichzelf.


De acteur zei dat alle vrouwen in zijn leven hier geen moeite mee hebben en zeggen dat hij als een echte man ruikt, maar of ze daar nu fris mee bedoelen...

NieuwsFilm

meest populair