'The Little Mermaid'-actrice maakt indruk in nieuwe trailer voor 'The Color Purple' remake

'The Little Mermaid'-actrice maakt indruk in nieuwe trailer voor 'The Color Purple' remake

De film gaat voor een nieuwe benadering van het klassieke verhaal.

Er is een nieuwe trailer verschenen voor de remake van de klassieker The Color Purple, met The Little Mermaid-ster Halle Bailey. De trailer belooft een film met magisch realisme en hartverwarmend familieplezier.

De trailer voor de film toont de buitengewone band die drie zussen delen. Deze afwijkende, nieuwe kijk op de geliefde klassieker is geregisseerd door Blitz Bazawule, een multi-media kunsternaar wiens doorbraakfilm The Burial of Kojo, goed ontvangen werd.

Sterrenproducers
De producers achter de film zijn van de hoogste Hollywood-plank. Wat te denken van Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Scott Sanders en Quincy Jones. Spielberg was eerder al verantwoordelijk voor de film-(met Oprah Winfrey) en Broadway-versie en is dus nu voor een derde keer betrokken.

Tel daar nog een sterrencast bij op en de film kan bijna niet meer de plank misslaan. De cast bestaat onder meer uit Traji P. Henson (The Curious Case of Benjamin Button), Danielle Brooks (Orange Is the New Black), Colman Domingo (Euphoria), Oscar- en Grammy-winnende artiest H.E.R. en natuurlijk Grammy-genomineerde Halle Bailey (The Little Mermaid).

De nieuwe trailer
De filmversie uit 1985 werd geregisseerd door Steven Spielberg en ontving elf Oscarnominaties. Helaas won het geen enkel beeldje, maar houdt het wel het record voor meeste Oscarnominaties zonder overwinning.


De nieuwe benadering van de film zal enigszins anders dan de eerdere verfilmingen, aangezien de musical de belangrijkste bron is voor de film. The Color Purple verschijnt op 25 januari in de Nederlandse bioscopen. Vanaf 25 december is deze al te zien in Amerika.

NieuwsFilm

meest populair