Halle Bailey in behoorlijk open jurkje geeft veel prijs op Insta-foto's

Halle Bailey in behoorlijk open jurkje geeft veel prijs op Insta-foto's

Ze ziet er weer uit om door een ringetje te halen!

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs met foto's van Halle Bailey. Zij trakteert haar Instagram volgers maar wat graag op spannende kiekjes en dat is nu zeker weer het geval!

De in Atlanta, Georgia geboren actrice werkt hard aan haar carrière als acteur en zangeres. Ze zingt namelijk ook. Dat doet ze met haar zus Chlöe Bailey, als het muzikale duo Chloe x Halle. En dat gaat bijzonder goed. Ze zijn namelijk behoorlijk succesvol, dat valt ook wel te zien aan hun vijf Grammy Award-nominaties in 2018.

Bekend
Halle is echter nu wel bekender geworden dan Chloe, iets dat ze voornamelijk heeft te danken aan de jeugdserie Grown-ish. Mede dankzij dit succes wist zij de hoofdrol te bemachtigen in de nieuwe The Little Mermaid-film, maar niet alleen kijken haar fans uit naar deze blockbuster.

Halle heeft namelijk maar liefst 4,5 miljoen volgers op Instagram, die zij vaak genoeg trakteert op foto's en filmpjes. Vaak genoeg zitten hier ook best wel pikante plaatjes tussen. Dat is nu weer eens het geval.

Fotoshoot
Bailey postte namelijk weer eens een hele reeks foto's, waarin ze een lange jurk aanheeft met een behoorlijke inkijk. Het gaat hier dan ook om een open jurk die tamelijk weinig aan de verbeelding over laat.

Het enige wat de actrice erbij schrijft is: "Na de grote nacht gaan we feesten!" Eerlijk is eerlijk, als Bailey zo is uitgegaan zal ze zeker meer dan genoeg aandacht hebben gekregen!

De 23 jarige Halle Bailey in haar sensuele outfit zien? Check de foto's dan hier op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair