Het vervolg op 'Godzilla' uit 2014 krijgt een poster: 'Monarch: Legacy of Monsters' met Kurt en Wyatt Russell

Het vervolg op 'Godzilla' uit 2014 krijgt een poster: 'Monarch: Legacy of Monsters' met Kurt en Wyatt Russell

Apple TV komt binnenkort met een grootschalige nieuwe serie over Zilla en zijn collega-Kaiju.

Monarch: Legacy of Monsters brengt Legendary's MonsterVerse voor het eerst naar tv dit najaar. Apple TV+, die de serie beschikbaar zal stellen, heeft nu een nieuwe poster ervan gedeeld.

Deze serie zal de wereld van Godzilla en zijn collega-Titans uitbreiden door de monsteractie meer te tonen vanuit het perspectief van de organisatie Monarch.

Grote namen
Monarch werd ontwikkeld door Chris Black (Severance, Star Trek: Enterprise) en Matt Fraction (Hawkeye). Matt Shakman (Wandavision) regisseerde eerste twee afleveringen.

De serie betreft tevens een hernieuwd partnerschap tussen Legendary en TOHO. Kurt Russell en zijn zoon Wyatt Russell spelen hetzelfde personage in verschillende tijden. Hij is al sinds de jaren '50 op zoek naar Godzilla.

Een winter vol monsters
De eerste twee afleveringen van Monarch: Legacy of Monsters zijn vanaf 17 november te streamen via Apple TV+. Daarna volgt tot 12 januari elke vrijdag een nieuwe aflevering. Bekijk hieronder de poster van Monarch:


Naast de Russells zien we in de serie ook acteurs als Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett en Elisa Lasowski, and more.

Steeds grotere franchise
Het is nog onduidelijk of en hoe de serie precies zal aansluiten op de bestaande MonsterVerse-films en het nog te verschijnen vervolg op Godzilla vs. Kong.



NieuwsFilm

meest populair