Onbegrip over 'The Exorcist: Believer': "hoe kun je die verknallen?"

Onbegrip over 'The Exorcist: Believer': "hoe kun je die verknallen?"

Regisseur John Carpenter heeft weinig goeds te zeggen over het nieuwe vervolg

Wanneer je een iconische griezelfilm als Halloween, The Shining of in dit geval The Exorcist probeert te overtreffen met een remake, is niet iedereen even optimistisch. Zo staat horroricoon John Carpenter niet te springen om de nieuwste The Exorcist: Believer te zien.

In een interview wordt aan Carpenter gevraagd of hij de nieuwe remake van William Friedkins The Exorcist al heeft gezien. De regisseur laat weten weinig hoop voor de nieuwe film te hebben.

"Matig"
Hoewel Carpenter de afgelopen jaren nog de muziek heeft gecomponeerd voor de remakes Firestarter en Halloween, staat hij niet bepaald te wachten op de nieuwe The Exorcist: Believer.

"Ik hoorde dat 'The Exorcist' matig is. Het had een kickass-film kunnen zijn. Ik snap niet hoe je dat zo kan verpesten," vertelt Carpenter. Op de vraag of hij de film zelf nog gaat bekijken, antwoordt de regisseur dat hij er niet voor naar de bioscoop zou gaan.

"Ik heb zelfs 'Barbie' gekeken"
"Ik ga niet op pad. Ik ben al een tijd niet naar de bioscoop geweest maar ik kijk ze wel thuis. Ik ga de film wel thuis kijken. Ik heb zelfs 'Barbie' gekeken. Ik kan niet geloven dat ik 'Barbie' heb gekeken. Het is gewoon niet voor mijn generatie. Ik heb helemaal niks met Barbiepoppen," aldus Carpenter.



The Exorcist: Believer is nu te zien in de bioscoop. Bekijk hierboven alvast de trailer.

NieuwsFilm

meest populair