Jason Batemans speciale verzoek aan Jennifer Anniston voor hun intieme scène in 'The Switch'

Jason Batemans speciale verzoek aan Jennifer Anniston voor hun intieme scène in 'The Switch'

Ze ziet er zeker leuk uit, maar haar kussen is toch iets minder leuk...

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Johnny Depp en Angelina Jolie. Laatstgenoemde had geen zin om de acteur te zoenen, aangezien hij niet erg fris rook. Hier weet Jason Bateman ook alles vanaf.

In 2010 was de acteur te zien in The Switch, waarin hij een van de twee hoofdrollen speelt. De andere hoofdrol is weggelegd voor Jennifer Aniston, voornamelijk bekend van Friends. Lange tijd werd de actrice gezien als een van de knapste vrouwen in Hollywood.

Relaties
Aniston heeft dan ook de nodige relaties gehad met andere filmtalenten. Denk bijvoorbeeld maar aan Brad Pitt, Vince Vaughn en Justin Theroux, om er maar een paar op te noemen. Toch schijnt het niet zo heel fijn te zijn om de actrice te kussen.

Wat blijkt, Aniston staat bekend als een koffieverslaafde. Ze schijnt dan ook niet erg fris te ruiken. Hier had Bateman moeite mee. Sterker nog, haar koffieadem was naar verluidt zo erg dat hij de kusscène tijdens The Switch moest onderbreken.

Bevriend
Waarschijnlijk zou niet iedereen dit durven te zeggen tegen Aniston, maar voor Bateman was het dus echt niet te harden. Wel kennen de twee acteurs elkaar als sinds ze 25 zijn en zijn dan ook goed bevriend.



De regisseurs van de film, Josh Gordon en Will Speck, zeiden dat dit te merken was. De opnames zouden vlekkeloos zijn verlopen, zelfs nadat Bateman Aniston vertelde dat ze niet 'erg fris' rook.

Andere acteurs
Bateman was weer naast Aniston te zien in Horrible Bosses, waarin zij de seks-verslaafde Dr. Julia Harris speelt. Gelukkig hoefde Bateman haar niet weer te zoenen. Alec Baldwin maakte dit tijdens de opnames van 30 Rock wel weer mee.



Baldwin, eveneens bekend van The Departed, moest ook een kusscène opnemen met Aniston, maar hier kon hij niet erg van genieten. Ook hij klaagde over haar koffieadem en beschreef het zelfs als een 'pijnlijke ervaring'.

NieuwsFilm

meest populair