Guillermo del Toro noemt de film 'Past Lives' het beste debuut in minstens 20 jaar tijd

Guillermo del Toro noemt de film 'Past Lives' het beste debuut in minstens 20 jaar tijd

De 'Pinocchio'-regisseur is een groot fan van de debuutfilm van Celine Song.

Guillermo Del Toro is één van de meest geliefde regisseurs in Hollywood. Met films als Pan's Labyrinth, Hellboy en The Shape of Water heeft hij de harten van menig filmfan weten te veroveren. Wanneer de Mexicaanse regisseur een film aanbeveelt wil dat wat zeggen.

Del Toro introduceerde onlangs een vertoning van de film Past Lives. Tijdens de introductie noemde hij de film de beste film van een debuterende regisseur van de afgelopen 20 jaar.

Celine Song
Eerder beveelde de Pinocchio-regisseur de film ook al aan op X/Twitter. "Past Lives is een verfijnd, subtiel en krachtig stuk filmkunst," schreef de regisseur op social media.

Past Lives is de debuutfilm van regisseur Celine Song, de film is één van de meest geprezen films van het jaar en er wordt al druk gespeculeerd over mogelijke Oscar kansen.

Liefde en lot
De film gaat over Nora en Hae Sung, twee beste vrienden in Zuid-Korea. Hun vriendschap wordt uit elkaar gerukt als Nora's ouders naar Canada verhuizen. 20 jaar later ontmoeten de twee elkaar weer voor een week in New York en worden ze geconfronteerd met het lot, liefde en de keuzes die ze hebben gemaakt in hun leven.



De hoofdrollen worden gespeeld door Greta Lee (Russian Doll) en Teo Yoo. Met een score van 98% op Rotten Tomatoes is het één van de best beoordeelde films van het jaar. Lees de 5-sterren recensie van Filmotaal hier. Past Lives is nu in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair