Deze meeslepende spionagethriller op Netflix laat je zowat dubbel zien

Deze meeslepende spionagethriller op Netflix laat je zowat dubbel zien

Sinds enkele dagen staat Gemini Man met Will Smith op Netflix

Netflix heeft een recentere film met Will Smith online gezet, eigenlijk met twee Will Smiths. De film heet namelijk Gemini Man en daarin speelt Smith een dubbelrol. De film staat nu in de Netflix Top 10 op een achtste plaats.

Gemini Man uit 2019 komt van regisseur Ang Lee, bekend van films als Face/Off en Life of Pi. Netflix omschrijft de spionagefilm met woorden als "explosief" en "meespelend". Naast Smith hebben ook Clive Owen, Mary Elizabeth Winstead en Benedict Wong rollen in de film.

Magere ontvangst
Ondanks een enorm budget en een flink wat high tech-filmtechnieken kon de film niet overtuigen. Op Rotten Tomatoes staat de film op 26 procent op de Tomatometer en FilmTotaal-recensent Arjan Welles was ook niet onder de indruk.

"Bij een filmmaker als Ang Lee en een uitstekende actieacteur als Will Smith (we vergeven hem After Earth) zijn de verwachtingen hooggespannen. Deze worden na de nog best enerverende openingsscène al snel de kop in gedrukt. Zelfs als je de matige speciale effecten elimineert blijft er weinig boeiends over," aldus Welles in zijn recensie met 1,5 ster.

Nu op Netflix
Heb je zin in een avondje Gemini Man, dan vind je deze [url=]nu hier[/url] op Netflix.


De synopsis: De huurmoordenaar Henry Brogan wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen.

NieuwsFilm

meest populair