Nostalgische kaskraker op Netflix is sterk bekeken

Nostalgische kaskraker op Netflix is sterk bekeken

Onder meer Julia Roberts en Kirsten Dunst in het drama Mike Newell, nu op Netflix.

De Netflix Top 10 heeft deze week weer eens een oudere dramafilm verwelkomd. Het gaat over de film Mona Lisa Smile waarin belangrijke rollen zijn weggelegd voor actrices Julia Roberts en Kirsten Dunst. De film komt binnen op plaats negen,

Mona Lisa Smile komt uit 2003 en werd geregisseerd door Mike Newell], bekend van Four Weddings and a Funeral en Harry Potter and the Goblet of Fire. Netflix omschrijft het drama met woorden als "nostalgisch" en "sentimenteel". Je ziet ook rollen van Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal en Dominic West.

Mager ontvangen
De ontvangst is er mager te noemen met 34 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De IMDb komt uit op een betere 6,5/10 na zo'n 88K stemmen. Wel wist de film een mooie $141 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

"Hoewel Mona Lisa Smile het doorbreken van barrières omarmt, is de film zelf voorspelbaar en veilig," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Mona Lisa Smile graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: In 1953 worden de vrouwen van Wellesley College beoordeeld op met wie ze trouwen. Tot de komst van een docente die een einde dreigt te maken aan de status quo.

NieuwsFilm

meest populair