Verwijderde scène 'Edge of Tomorrow': Emily Blunt krijgt een ondeugend voorstel van Tom Cruise

Verwijderde scène 'Edge of Tomorrow': Emily Blunt krijgt een ondeugend voorstel van Tom Cruise

De film Edge of Tomorrow zou zomaar een vervolg kunnen krijgen. Tot die tijd stillen verwijderde scènes misschien de honger.

De scifi-actiefilm Edge of Tomorrow uit 2014 keert regelmatig terug in het nieuws. Er is al meerdere keren getracht om een vervolg te maken, maar tot op heden kregen andere projecten de voorrang.

In de film van Doug Liman hebben de sterren Tom Cruise en Emily Blunt de belangrijkste rollen. In een opvallende verwijderde scène zien we de twee in gesprek en zinspeelt Cage, de rol van Cruise, op een lichamelijk experiment.

Verwijderde scène
In de verwijderde scène stelt Cage voor om het bed te delen om zo te zien of Rita op die manier haar krachten terug krijgt die Cage op dat moment bezit. "Misschien is er een manier om dit aan jou over te dragen. Heb je alle opties al uitgeprobeerd?" zegt Cage.

Na een snelle blik zegt Rita: "Dat werkt niet, ik heb het al geprobeerd." Vervolgens zien we Cage voor een zoveelste keer gedood worden.

Edge of Tomorrow
Wil je de complete film graag (nog) een keer zien, dan vind je de film op HBO Max. Hieronder de verwijderde scène.


In Edge of Tomorrow wordt de Aarde belaagd door een buitenaards ras waartegen geen enkele militaire eenheid opgewassen blijkt. Majoor Cage belandt in een tijdlus waarin hij steeds opnieuw vecht, sterft en herrijst. En elke lus maakt hem slimmer en sterker.

NieuwsFilm

meest populair