Prachtige trailer van Ridley Scotts 'Napoleon' met Joaquin Phoenix als de Franse keizer

Prachtige trailer van Ridley Scotts 'Napoleon' met Joaquin Phoenix als de Franse keizer

Als de twee hun succes van 'Gladiator' kunnen nabootsen dan zitten we goed!

Deze zomer werden we getrakteerd op de eerste trailer van Napoleon, de volgende film van topregisseur Ridley Scott. Nu zijn weer nieuwe beelden opgedoken. Ook deze mogen er zeker zijn en verdienen het om gedeeld te worden!

Scott heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Black Hawk Down en Gladiator. In laatstgenoemde is Joaquin Phoenix te zien. Hij werkt nu opnieuw samen met Scott. De met een Oscar bekroonde acteur kruipt namelijk in de huid van de bekende Franse keizer en landveroveraar Napoleon Bonaparte.

Groots
De biografische actiefilm toont ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde. Ook maken we kennis met Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën.

De film zou volgens Universal Pictures "de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd" laten zien. Ook buiten Phoenix mag de cast er zeker zijn. Zo zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor o.a. Vanessa Kirby, Tahar Rahim, Ben Miles en Ludivine Sagnier.

Tweede trailer
Heel erg lang hoeven we niet meer op de blockbuster te wachten. Napoleon zal namelijk in de Nederlandse bioscopen te zien zijn op 23 november. Nog een maand wachten dus. Tot die tijd moeten we het doen met de indrukwekkende onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair