De eerste officiële trailer van 'Ferrari' is een absolute 'must see'

De eerste officiële trailer van 'Ferrari' is een absolute 'must see'

Een nieuwe top racefilm à la 'Rush' en 'Ford v Ferrari'?

Afgelopen augustus kregen we de eerste beelden te zien van het langverwachte spektakel Ferrari. Het ging hier om een mooie teaser trailer, maar nu worden we getrakteerd op de echte officielle trailer. Ook deze mag er zeker zijn.

Ferrari is de nieuwe film van regisseur Michael Mann. Hij wist al eerder hoge ogen te gooien met pareltjes als Heat en Collateral. Ook deze keer wist hij weer een mooie cast te strikken.

Team
De hoofdrol is weggelegd voor Adam Driver. Hij kruipt in de huid van de wereldberoemde automagnaat Enzo Ferrari. Penelope Cruz zal te zien zijn als Enzo's vrouw, Laura.

Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Shailene Woodley, Patrick Dempsey, Jack O'Connell, Sarah Gadon, Gabriel Leone en Erik Haugen.

Verhaal
De synopsis luidt als volgt: het verhaal speelt zich af in de zomer van 1957. Ex-coureur Ferrari verkeert in een crisis. Het faillissement achtervolgt het bedrijf dat hij en zijn vrouw Laura tien jaar geleden vanuit het niets hebben opgebouwd.


Hun onstuimige huwelijk worstelt met de rouw om de ene zoon en de erkenning van de andere. Enzo Ferrari besluit zijn verliezen tegen te gaan door de dobbelstenen te gooien in één race: 1.000 mijl door Italië, de iconische Mille Miglia.

NieuwsFilm

meest populair