Enorm gespierde Daniel Radcliffe zegt of hij wel of niet de nieuwe Wolverine wordt

Enorm gespierde Daniel Radcliffe zegt of hij wel of niet de nieuwe Wolverine wordt

De 'Harry Potter'-acteur wordt al een tijdje gelinkt aan de rol maar schuilt hier enige waarheid achter?

Daniel Radcliffe is wereldberoemd en dat heeft hij natuurlijk te danken aan zijn rol als Harry Potter in de gelijknamige franchise. Een meer iconische rol zal hij dan hoogstwaarschijnlijk ook nooit meer spelen, maar met het onderstaande gerucht komt hij toch dicht in de buurt.

Zo doet het verhaal de ronde dat Marvel interesse in Radcliffe zou hebben om het stokje over te nemen van niemand minder dan Hugh Jackman. Laatstgenoemde speelt al jarenlang Wolverine, maar het einde is wel in zicht.

Vervanger
Het leek er een lange tijd op dat Jackman voor een laatste keer te zien was als de geliefde superheld in Logan, waarin hij dan ook lijkt te sterven. Tegen alle verwachtingen in keert de acteur toch weer terug voor Deadpool 3.

Fans waren meteen door het dolle heen, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Jackman de rol weer jarenlang op zich zal nemen. Marvel begint dus langzaam maar zeker hun zoektocht naar een geschikte vervanger.

Radcliffe
Radcliffe werkt op dit moment aan de serie Miracle Workers en is ongelofelijk gespierd. Al snel werd gezegd dat de acteur de volgende grote naam zou zijn die een superheldenrol op zich zou gaan nemen.



Er komt een X-Men-reboot aan in het MCU en Jackman liet al eerder weten dat hij het stokje hiervoor aan iemand anders over zal dragen. Radcliffe ontkent (vooralsnog) dat het hier om hem gaat: "Nee, ik ben niet zo gespierd geworden om een superheld te spelen".

De echte reden
Zo vervolgt de acteur: "Ik wilde gewoon flink sporten. Ik bedoel, kijk eens naar mijn ouders. Zij zijn altijd aan fitnessen. Ik heb dat dus van hen. Wat betreft Wolverine, ik voel me vereerd gelinkt te worden aan die rol maar nee, dat klopt niet."



NieuwsFilm

meest populair