'Cloverfield' krijgt een direct vervolg: 'Cloverfield 4'

'Cloverfield' krijgt een direct vervolg: 'Cloverfield 4'

Dat niet alleen: Trachtenberg wil ook graag een '10 Cloverfield Lane'-sequel maken.

In 2008 verscheen de eerste Cloverfield-film. Deze werd sterk onthaald, maar toch moesten we lang wachten op de spin-off, 10 Cloverfield Lane, die pas in 2016 uitkwam. Twee jaar later volgde Cloverfield Paradox. We hebben weer lang moeten wachten maar nu is de kogel door de kerk: er komt een Cloverfield 4 aan!

Al jarenlang wordt er gesproken over een nieuw deel, maar groen licht kreeg een vervolg of reboot niet. Daar is nu dus verandering in gekomen.

Nieuw hoofdstuk
Regisseur Dan Trachtenberg zegt dat hij lange gesprekken heeft gevoerd met actrice Mary Elizabeth Winstead, de hoofdrolspeelster van 10 Cloverfield Lane over een mogelijk vervolg. Ze zijn nu tevreden met het idee en kunnen dus beginnen.

Zo begint Trachtenberg: "De sequel waarmee we nu aan de slag gaan zal een direct vervolg zijn op de originele 'Cloverfield'. We denken ook aan een mogelijke sequel van '10 Cloverfield Lane'. Ik sta daar voor open en ik denk Mary ook".

Drukke agenda
Trachtenberg vervolgt: "Het is echter geen makkelijke taak. Iedereen werkte weer aan andere projecten en dan gaat weer veel tijd voorbij. Ik denk er wel nog vaak aan en heb er zeker nog interesse in".



"Op dit moment focussen we ons in ieder geval op het 'Cloverfield'-vervolg. Dit wordt iets heel gaafs!" Vooralsnog is het onbekend wanneer Cloverfield 4 te zien zal zijn, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair