'Harry Potter'-ster Rupert Grint vond het niet altijd makkelijk om Ron te spelen

'Harry Potter'-ster Rupert Grint vond het niet altijd makkelijk om Ron te spelen

Hoewel hij ervan heeft genoten werd het hem soms allemaal iets teveel.

Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint werden alle drie wereldberoemd nadat zij waren te zien als Harry, Hermione en Ron in de geliefde Harry Potter-franchise. Ondanks het feit dat zij hiervan genoten hebben, was het niet altijd even makkelijk. Nu deelt Grint weer een verhaal over zijn ervaring.

Nog niet zo heel lang geleden kwamen er nog artikelen langs op FilmTotaal over Watson. Zij vond het vreselijk om de kusscène met Grint op te nemen. Ook had zij moeite met een intense scène. Grint vond het ook niet altijd even makkelijk.

Lastig
Zo zei Grint tijdens een interview: "Er zijn momenten geweest dat ik het wel lastig had. Ik had het gevoel dat ik aan het stikken was, omdat het toch ook wel zwaar was. Gedurende 10 jaar waren we elke dag bezig met 'Harry Potter'".

"Begrijp me niet verkeerd, ik heb ervan genoten. Het was een geweldige ervaring en iedereen was super vriendelijk. Het voelde aan als een grote familie, maar er zaten zeker momenten tussen dat ik dacht: 'Ik wil nu wel eens iets anders doen. Ik wil zien wat er nog is buiten 'Harry Potter'".

Vergelijking
Grint vervolgt: "Het hield gewoon nooit op. Elk jaar kwamen we weer terug. Het voelde voor mij een beetje aan als 'Groundhog Day', om elke keer weer in dezelfde studio te staan met dezelfde mensen. Het was natuurlijk ook niet alleen maar de opnames. Wanneer deze gedaan waren, moesten we de films promoten".



"Het werd mij gewoon allemaal wat te veel. Ik wilde graag een pauze, om even eens op andere dingen te focussen. Ik denk dat we op het goede moment gestopt zijn, want als er meer films zouden zijn geweest verwacht ik dat het wel eens van mindere kwaliteit had kunnen zijn".

NieuwsFilm

meest populair