Emma Watson barst in lachen uit nadat ze zich vernederd voelde

Emma Watson barst in lachen uit nadat ze zich vernederd voelde

Het zorgt wel voor een grappige video waar haar fans helemaal weg van zijn.

Recentelijk kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Rupert Grint. De acteur liet zich uit over zijn rol als Ron Weasley in de Harry Potter-franchise en de druk die hierbij komt kijken. Hier weet Emma Watson ook alles vanaf.

Ondanks het feit dat Grint heeft genoten van het 'Wizarding World'-avontuur, liet hij wel weten dat het jarenlange filmen intens was. Zelfs wanneer ze klaar waren met de opnames moesten de acteurs reclame maken en de nodige interviews geven.

Slappe lach
Watson, die natuurlijk te zien is als de geliefde Hermione Granger, moest hier ook aan meedoen. In het onderstaande interview komt ze echter niet al te serieus over. Zo barst ze in lachen uit wanneer haar een vraag wordt gesteld.

Stoppen kan ze echter niet meer. De actrice, eveneens bekend van Little Women en Beauty and the Beast, krijgt de slappe lach en vraagt of ze het interview even kunnen stoppen. Misschien was ze gewoon moe, maar de journalist die haar interviewt staat bekend om zijn directe vragen waar menig acteur wel van in de lach schiet.

Excuses
We horen Watson dan ook zeggen: "Sorry, iemand zei net iets tegen mij en ik kan nu niet meer stoppen". Hierna excuseert zij zich wel en pikt ze toch weer de draad op. Bekijk het moment in kwestie hieronder terug.



NieuwsFilm

meest populair