Al jarenlang ruzie: waarom haten Russell Crowe en Tom Cruise elkaar?

Al jarenlang ruzie: waarom haten Russell Crowe en Tom Cruise elkaar?

De 'Gladiator'-acteur mag de 'Mission: Impossible'-ster niet vanwege een voormalige relatie.

Het komt wel vaker voor dat bepaalde acteurs het niet zo heel goed met elkaar kunnen vinden. Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal dat Russell Crowe George Clooney niet mag. De Gladiator-acteur is ook geen fan van Tom Cruise.

Clooney liet weten dat Crowe hem niet mag, maar de reden hiervoor is hem onbekend. Wel zou Crowe jaren later zijn excuses hebben aangeboden, maar hier stond de Ocean's Eleven-acteur niet echt voor open. Crowe mag Cruise echter ook niet.

Reden
De Mission: Impossible-acteur leerde Nicole Kidman op de set kennen van Days of Thunder. Het duurde dan ook niet lang voordat de twee een relatie kregen. Zij waren samen van 1990 t/m 2001. Toen besloten de twee sterren uit elkaar te gaan, maar dit zit Crowe dwars.

Hij is namelijk goed bevriend met zijn Australische landgenoot Kidman en is van mening dat Cruise het niet erg netjes heeft afgehandeld. Het schijnt dan ook dat Crowe het niet makkelijk vond om met Cruise samen te werken aan de 2017 blockbuster flop The Mummy.

Bron
Zo zegt iemand die beweert Crowe te kennen: "Russell kan Tom al jarenlang niet uitstaan. Russell is erg trouw en heeft Tom nooit vergeven hoe hij omging met Nicole".



"Russell kan niet bevriend zijn met Tom, anders zou hij het gevoel hebben dat hij Nicole verraadt. Hij wil dus niks meer met Tom te maken hebben".

NieuwsFilm

meest populair