Teleurstellend nieuws voor de volgende 'A Quiet Place'-film

Teleurstellend nieuws voor de volgende 'A Quiet Place'-film

Ook deze blockbuster wordt als gevolg van de grote staking uitgesteld.

Als je de laatste maanden een beetje het filmnieuws in de gaten hebt gehouden, weet je vast en zeker wel dat er een grote staking plaatsvond in Hollywood. Hierdoor werden tientallen projecten behoorlijk lang uitgesteld. Hier hoort de volgende A Quiet Place-film helaas ook bij.

In 2018 wist John Krasinski hoge ogen te gooien met de horrorfilm A Quiet Place. Deze werd zo goed onthaald dat er twee jaar later alweer een vervolg verscheen, genaamd A Quiet Place Part II. Daar blijft het echter niet bij.

Meer
Niet alleen lijkt het erop dat er weer een sequel aankomt, ook is de prequel A Quiet Place: Day One al een tijdje geleden aangekondigd. Zoals de titel het al aangeeft, zal deze film de eerste dag van de alieninvasie aantonen en hoe dit eraan toeging.

De hoofdrollen zullen deze keer niet ingevuld worden door Krasinski, Emily Blunt en Cillian Murphy, maar door de met een Oscar bekroonde Lupita Nyong'o, voornamelijk bekend van 12 Years a Slave. Het zal echter iets langer duren dan gedacht voordat we haar krijgen te zien.

Vertraging
Day One zou eigenlijk vanaf begin mei 2024 in de bioscopen te zien zijn, maar loopt enkele maanden vertraging op. Deze zal nu eind juni te zien zijn en neemt hiermee de oude plek in van de achtste Mission: Impossible, die héél wat langer wordt uitgesteld...



NieuwsFilm

meest populair