Slecht bericht voor het laatste deel in de 'Mission: Impossible'-filmreeks

Slecht bericht voor het laatste deel in de 'Mission: Impossible'-filmreeks

Het achtste deel wordt behoorlijk lang uitgesteld met maar liefst bijna een jaar.

Eerder dit jaar wist Tom Cruise hoge ogen te gooien met Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One. Zoals de titel het al aangeeft, is dit pas het eerste deel. Helaas moeten we toch wat langer wachten op het tweede deel dan gedacht.

Het vervolg zou normaal gesproken vanaf 28 juni 2024 in de bioscopen draaien. Filmstudio's Paramount en Skydance hebben besloten om de release van de blockbuster bijna een jaar uit te stellen.

Langer wachten
Het lijkt er nu op dat de alweer achtste Mission: Impossible-film pas eind mei 2025 te zien zal zijn. Als gevolg hiervan wordt nu gezegd dat misschien de titel ook wel aangepast zal worden vanwege de lange wachttijd.

Er is echter wel ook goed nieuws. Dead Reckoning Part One draaide maar een week in de IMAX-zalen, omdat de voorrang werd gegeven aan Christopher Nolans Oppenheimer. De nieuwe Mission: Impossible-blockbuster zal sowieso drie weken draaien in de grootste bioscoopzalen.

Wat te verwachten
Wat de titel nu ook van het achtste deel zal worden, het zal gelden als een direct vervolg op Dead Reckoning Part One. Hierin nam Ethan Hunt het op tegen een mysterieuze en machtige vijand, maar ook tegen duistere krachten uit zijn verleden.



NieuwsFilm

meest populair