Dit is hét meest gepauzeerde moment in 'X-Men: The Last Stand'

Dit is hét meest gepauzeerde moment in 'X-Men: The Last Stand'

Het gaat hier om een scène in de blockbuster van Rebecca Romijns Mystique

Als je de naam Mystique hoort, denk je waarschijnlijk meteen Jennifer Lawrence. De met een Oscar bekroonde actrice speelde de superheldin in de laatste X-Men-films. Voor haar was die eer weggelegd voor Rebecca Romijn. Er werd erg vaak gepauzeerd tijdens een scène van haar.

Elke X-Men-fan kent Mystique wel. Zij is een van de bekendste en geliefdste mutanten in dit universum. Zij heeft de gave tot gedaanteverandering, al heeft ze in haar natuurlijke vorm de iconische blauwe huid, rood haar en gele ogen.

Menselijk
Romijn mag dan wel een Amerikaanse actrice zijn, ze is van Nederlandse afkomst. Zij wist haar grootste rol te bemachtigen in X-Men in 2000. Dit was een succes, want hierna mocht ze nog twee keer terugkeren als de superheldin.

Zo was ze wederom te zien als Mystique in X-Men 2 in 2003 en nog een laatste keer in X-Men: The Last Stand in 2006. In dit deel zit een scène die enorm veel gepauzeerd werd, namelijk het moment dat zij zich 'opoffert' voor Magneto (Ian McKellen) en haar menselijke vorm aanneemt.

Pikant momentje
In The Last Stand bevrijdt Magneto enkele mutanten, waaronder Mystique. Wat zij echter niet doorhebben is dat een van de bewakers nog leeft. Deze wil op Magneto schieten met een goedje waardoor hij al zijn krachten zou verliezen, maar Mystique springt ervoor.



Zij wordt dus geraakt, valt op de grond en verandert in een gewoon mens. Haar Mystique liep altijd zonder kleding rond, dus op de grond ligt dan ook een naakte Romijn. Dit moment werd vaak gepauzeerd en is hierboven te zien.

Zonde
Helaas is haar Mystique niet zo heel veel te zien in de blockbuster. X-Men: The Last Stand werd in een keer uit het niets gemaakt, waardoor sommige acteurs al behoorlijk drukke agenda's hadden, waaronder Romijn. Dit is ook de reden waarom James Marsdens Cyclops bijna niet in de film voorkomt.



NieuwsFilm

meest populair