Netflix deelt de trailer voor 'Maestro': Bradley Cooper in onherkenbare rol

Netflix deelt de trailer voor 'Maestro': Bradley Cooper in onherkenbare rol

De grote Netflix-film is geproduceerd door Bradley Cooper, Martin Scorsese en Steven Spielberg.

Netflix komt in december met een aantal grote films. Deze week verscheen al de trailer voor Leave the World Behind en nu komt de streamingdienst met de nieuwste trailer voor Maestro.

Maestro is de volgende film van regisseur/acteur Bradley Cooper die een aantal jaar geleden nog indruk wist te maken met A Star Is Born uit 2018. In Maestro heeft hij opnieuw een muzikale hoofdrol en zijn tegenspeler is nu Carey Mulligan.

Maestro
De film vertelt een indrukwekkend en moedig liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein (Cooper) en Felicia Montealegre Cohn Bernstein (Mulligan). Maestro wordt omschreven als "een groots, emotioneel verhaal over liefde en familie en bovenal een liefdesbrief aan het leven en de kunst. "

Leonard Bernstein is een componist en dirigent die leefde van 1918 tot en met oktober 1990. Tot zijn grootste wapenfeiten als dirigent behoort de wereldpremière van de Turangalîla-symfonie van Olivier Messiaen in 1949.

Netflix
Maestro zal in december in een select aantal bioscopen in Nederland te zien zijn en op 20 december zie je de film ook op Netflix. Hieronder de compleet nieuwe trailer.


Andere rollen in de film zijn voor Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton en Miriam Shor.

NieuwsFilm

meest populair