Sylvester Stallone keert terug als superheld!

Sylvester Stallone keert terug als superheld!

Hij was recent te zien in Guardians of the Galaxy en Samaritan. De laatste genoemde krijgt een tweede deel.

In de laatste twee Guardians of the Galaxy-films zien we Sylvester Stallone in actie als het personage Starhawk, de leider van een groep Ravagers. Niet echt een superheld. In de film Samaritan uit 2022 was hij dat wel. Nu wordt duidelijk dat hij terugkeert voor een vervolg.

Samaritan werd geregisseerd door Julius Avery (Overlord, The Pope's Exorcist) en Stallone speelt in die film het personage Joe Smith alias Samaritan. Hij was een mythische superheld die twintig jaar eerder zomaar verdween na een episch gevecht.

Samaritan 2
De eerste film verscheen in augustus 2022 op Prime Video en was volgens de streamer drie weken lang de best bekeken film. Nu wordt via The Hollywood Reporter bekend dat Stallone terugkeert voor het vervolg. Het verhaal wordt opnieuw geschreven door Bragi F. Schut (Escape Room).

In de eerste film waren er ook rollen voor Javon "Wanna" Walton, Pilou Asbæk, Dascha Polanco en Moisés Arias. Of een van deze personages terugkeert is nog niet bekend.

Nog even wachten
Stallone zal de film produceren via zijn Balboa Productions. Aangezien het verhaal nog geschreven moet worden, zal het nog wel even duren voor de film online verschijnt. De eerste film vind je hier.



NieuwsFilm

meest populair