3 wel hele bizarre films om vanavond te kijken

3 wel hele bizarre films om vanavond te kijken

Deze bijzondere, gekke films kijk je op streaming of vod.

Er zijn heel wat vreemde films verschenen. FilmTotaal heeft vandaag drie 'bizarre' films op een rijtje gezet waarin krankzinnige dingen gebeuren: van nare Airbnb-huisjes tot levensechte trauma's.

Beau is Afraid (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ari Aster | Cast: Joaquin Phoenix, Patti LuPone, Amy Ryan, e.a. | Te zien op: Prime Video
De vijftiger Beau, een vrij onopvallend type, wordt al sinds zijn geboorte gekweld door allerlei angsten. Nu zit hij behoorlijk in de maag met zijn aanstaande bezoek aan zijn nogal dominante moeder, waar hij naartoe moet om de sterfdag van zijn vader te herdenken. Maar dan verandert een onverwachts telefoontje zijn plannen en belandt hij in een nog dieper dal.



Barbarian (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zach Cregger | Cast: Georgina Campbell, Justin Long, Bill Skarsgård, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Tes arriveert bij haar Airbnb in een verpauperde buitenwijk, blijkt ze deze door een dubbelboeking te moeten delen met ene Keith. Hij blijkt nogal een vreemde vogel te zijn. Al snel hebben ze door dat ze niet de enige bewoners zijn. Samen gaan ze op onderzoek uit in de ogenschijnlijk eindeloze keldergangen van het huis, maar dat hadden ze beter niet kunnen doen.



Everything Everywhere All at Once (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a. | Te zien op: Prime Video
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.



NieuwsFilm

meest populair