De waanzinnige thriller 'The Killer' krijgt compleet nieuwe trailer van Netflix

De waanzinnige thriller 'The Killer' krijgt compleet nieuwe trailer van Netflix

Het lijkt erop dat David Fincher weer komt met een nieuwe meesterwerk!

Eerder vandaag kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over David Fincher, die al meer dan 20 jaar niet zijn pareltje Fight Club heeft gezien. De regisseur focust zich liever op nieuwe projecten, zoals The Killer. Hier is nu weer een fantastische trailer van opgedoken.

Fincher heeft al heel wat moois gemaakt, zoals o.a. Seven en Zodiac. Miljoenen filmfanaten kijken dan ook uit naar zijn nieuwste film, die vanaf volgende maand op Netflix te zien zal zijn. In The Killer is de hoofdrol weggelegd voor Michael Fassbender.

Verhaal
Fassbender kruipt in de huid van een huurmoordenaar, die na een noodlottig bijna-ongeluk de strijd aangaat met zijn werkgevers en zichzelf, tijdens een internationale klopjacht waarvan hij beweert dat deze niet persoonlijk is.

Tot nu toe is de film erg sterk onthaald. Op IMDb scoort deze voorlopig een hele nette 7,4 en op Rotten Tomatoes zelfs een 88% na meer dan 100 reviews en is dus al 'certified fresh'. Hierdoor scoort de film precies evenveel als Gone Girl.

Trailer
Heel erg lang hoeven we dus gelukkig niet meer te wachten op de R-rated thriller. Deze zal vanaf 10 november op de streaminggigant te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de indrukwekkende onderstaande beelden.



NieuwsFilm

meest populair