Slechts 0% op Rotten Tomatoes: de nieuwste film van John Cena is een ramp

Slechts 0% op Rotten Tomatoes: de nieuwste film van John Cena is een ramp

De nieuwste actiefilm van John Cena en Brie Larson kan helemaal niks goed doen.

Nu is acteur John Cena zeker geen acteur die snel een Oscar zal winnen voor zijn kunsten op het witte doek, maar dat betekent niet dat hij prima een snel actiespektakel zou moeten kunnen dragen. In het geval van zijn nieuwste film blijkt dat overigens niet het geval.

Samen met onder meer Alison Brie is Cena binnenkort te zien in de actiefilm Freelance van regisseur Pierre Morel, bekend van District 13 (2004) en de kaskraker Taken (2008). Freelance scoort bedenkelijk op Rotten Tomatoes.

Nul procent
Op Rotten Tomatoes staat Freelance namelijk op 0 procent na 21 recensies en dat is een bijzonder bedenkelijke score voor de $40 miljoen kostende actiekomedie.

"Er zit een benauwende niets in Freelance. Geen romantiek. Geen komedie. Geen actie," is de conclusie van Brian Tallerico van RogerEbert.com. En Barry Hertz van Globe and Mail: "John Cena verdient beter. En wij ook."

We verdienen beter
Met een R-rating en 1 uur en 49 minuten zou je zeker meer verwachten van Freelance. Check hieronder de trailer voor de film om te zien of jij er vertrouwen in hebt.


Vanaf 30 november moet Freelance in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Of dat na de bedenkelijke ontvangst doorgaat, valt te betwijfelen. Dit weekend debuteert de film in de Noord-Amerikaanse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair