Voor zijn tragische dood zei Brandon Lee tegen Brad Pitt dat hij jong zou sterven

Voor zijn tragische dood zei Brandon Lee tegen Brad Pitt dat hij jong zou sterven

Brad Pitt en Brandon Lee waren bekenden van elkaar en Brandon overleed op de filmset van 'The Crow' door een fataal schotwond.

De dood van de zoon van martial arts expert Bruce Lee ging als een schokgolf door Hollywood. Brandon Lee overleed namelijk door een schotwond op de filmset van The Crow.

In die scène wordt de 28-jarige acteur in zijn appartement neergeschoten. De revolver bleek echter niet goed geleegd te zijn, waardoor hij fataal geraakt werd. De crew had dat pas door, toen hij niet zoals afgesproken neerviel en bleef liggen.

Stappen, blowen en drinken
Brad Pitt zei bij het promoten van zijn film Once Upon a Time in Hollywood dat hij Brandon Lee kende. Brad zei: "Ik herinner me dat ik in het begin tijd doorbracht met Brandon Lee. Hij reed rond in een lijkwagen en woonde in Echo Park."

Brad Pitt zei hier in dat interview van Esquire ook: "We gingen een keer stappen en iedereen was al weg. We eindigden weer bij hem thuis. Het was rond 6 uur 's ochtends."

Dacht niet oud te worden
Brad besloot: "Hij vertelde dat hij dacht dat hij jong zou sterven net als zijn vader. Ik dacht dat wij te dronken en te stoned waren en dacht er verder niets van. Maar het jaar daarop speelde hij in The Crow."



Ondanks zijn vroegtijdige dood, zo'n 30 jaar geleden, blijft Brandon Lee mensen fascineren. In de bovenstaande YouTube-video van Looper wordt dan ook meer verteld.

NieuwsFilm

meest populair