Eindelijk officieel: na jaren verschijnt er een vervolg op deze magische heist-thriller

Eindelijk officieel: na jaren verschijnt er een vervolg op deze magische heist-thriller

Jesse Eisenberg, Woody Harrelson en Morgan Freeman zijn weer van de partij.

Na het succes van de eerste twee Now You See Me-films kon een derde niet uitblijven. Nu gaat het project dan eindelijk officieel van start. Dat heeft Lionsgate bekend gemaakt.

Now You See Me 3 zal geregisseerd worden door Ruben Fleischer, die we kennen van Zombieland, Venom, en het meest recent nog Uncharted.

Magische moraalridders
Now You See Me ging over een groep illusionisten die hun show gebruikten om geld te stelen van grote banken en bedrijven. Hiermee hoopten ze de rijken voor gek te zetten terwijl ze, heel Robin Hood-gewijs, zoveel mogelijk teruggaven aan de armen.

Natuurlijk bracht dit hen onder de aandacht van de FBI. In de tweede film werkten de goochelaars zelfs samen met een meesterlijke crimineel, gespeeld door Daniel Radcliffe.

Bekende gezichten keren terug
De films hadden een sterrencast. Jesse Eisenberg, James Franco, Michael Cain, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Mark Ruffalo: allemaal waren ze van de partij.

Het is nog niet duidelijk wie er precies allemaal tekent voor het derde deel, maar het lijkt erop dat tenminste Eisenberg, Harrelson en Freeman zullen meespelen.


Een verwachte releasedatum is nog niet bekend. Het script wordt geschreven door Michael Lesslie (Assassin's Creed).

NieuwsFilm

meest populair