Drie keer greep Henry Cavill naast een superheld voor hij Superman werd in 'Man of Steel'

Drie keer greep Henry Cavill naast een superheld voor hij Superman werd in 'Man of Steel'

De acteur wilde al veel eerder een DC-superheld spelen, maar het mocht niet baten...

Inmiddels weten we dat Henry Cavill stopt als Man of Steel, maar voor hij deze grote rol bemachtigde, waren tijden wel eens anders voor de acteur. Zo werd hij zelfs afgewezen voor drie andere grote rollen als DC-superhelden!

We kennen Henry Cavill misschien wel het beste van zijn rol als Superman. Zijn geschiedenis als Man of Steel komt nu helaas tot een einde.

Populair
Met een nieuwe leiding van DC-studios, is er inmiddels een hoop veranderd. Zo is Cavill ontslagen als Superman. En dat ook nog eens terwijl de acteur hartstikke populair was als deze superheld.

Toch was het niet de eerste superheld uit het DC-universum waar Cavill auditie voor deed. Hij is namelijk drie keer afgewezen voordat hij te zien was in Zack Snyder's film.

Batman
Een van de grootste superhelden is Batman. Cavill deed namelijk auditie voor de rol van Bruce Wayne in de iconische The Dark Knight-trilogie van Christopher Nolan.



Dit verwacht je waarschijnlijk niet, maar Cavill is ook eens afgewezen voor de rol waarmee hij later zo bekend zou worden: Superman. Er was eerder al een project gaande bij DC over Superman en de acteur werd uiteindelijk afgewezen voor de rol in Superman Returns.

Green Lantern
De meest recente afwijzing ligt in 2011. Cavill liep toen de rol van Green Lantern mis. De rol van Hal Jordan ging uiteindelijk naar Ryan Reynolds.

NieuwsFilm

meest populair