'Star Wars'-serie in prullenbak beland, unieke 'Dr Who'-spinoff, en alles over 'The Watcher' seizoen 2

'Star Wars'-serie in prullenbak beland, unieke 'Dr Who'-spinoff, en alles over 'The Watcher' seizoen 2

Meer weten? Op SerieTotaal kun je alle nieuwtjes en feitjes vinden over series, tv en streaming.

Het nieuwe seizoen van The Watcher komt steeds dichterbij, terwijl Disney een volledige serie van Star Wars besloot van de hand te doen. Dat, en meer, kwam de laatste dagen langs op SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest opvallende nieuwtjes van de afgelopen tijd.

Deze Star Wars-serie was al helemaal af: toch gooide Disney deze in de prullenbak
De afgelopen jaren verschijnen er vele Star Wars-series op Disney+. Toch bleek er geen ruimte te zijn voor Star Wars: Detours.

Star Wars: Detours was een serie met korte afleveringen en er waren al 39 afleveringen volledig afgerond toen de stekker eruit ging. Er waren ook nog eens 62 afleveringen met een afgerond scenario.

Check zelf een gelekte aflevering van de animatieserie.

Unieke Doctor Who-spinoff Tales of the Tardis brengt oude Doctors weer terug
Met de zestigste verjaardag van Doctor Who in aantocht vonden de makers een mooi cadeau voor de fans gepast, en deze zal verschijnen in de vorm van de zesdelige serie Tales of the Tardis.

In de serie zullen verschillende Doctors en hun metgezellen worden herenigd en zullen ze klassieke afleveringen opnieuw bezoeken. Tales of the Tardis is bedoeld als de aftrap van The Whoniverse - een term bedacht door de fans om het universum van The Doctor aan te duiden.

Dit is wat we al weten over het tweede seizoen van The Watcher: de hitserie uit 2022 van Netflix
Hoewel de serie oorspronkelijk werd ontwikkeld als een miniserie, lijkt het succes daar verandering in te hebben gebracht. In november 2022 maakte Netflix bekend dat The Watcher was verlengd voor een tweede seizoen.

Het is nog niet bekend hoe dit seizoen eruit gaat zien Het zou kunnen dat er een geheel nieuwe cast zal zijn en dat het seizoen over een nieuw verhaal zal gaan, waardoor het een anthologieserie zou worden.



NieuwsFilm

meest populair