Er komt nog een 'John Wick' spin-off aan na 'Ballerina' en 'The Continental'

Er komt nog een 'John Wick' spin-off aan na 'Ballerina' en 'The Continental'

Goed nieuws voor de fans die de komende jaren kunnen uitkijken naar veel nieuws!

De John Wick-franchise is gigantisch geliefd. Keanu Reeves kroop vier keer in de huid van de geliefde huurmoordenaar, maar misschien dat het hier wel bij blijft gezien het einde van deel 4. Toch hoeven fans van deze wereld zich geen zorgen te maken.

Er komen namelijk de nodige spin-offs aan, in de vorm van prequels of sequels. Zo verscheen nog niet zo heel lang geleden de serie The Continental, maar ook komt Ballerina eraan. Hierin is de hoofdrol weggelegd voor Ana de Armas, al zal ze wel bijgestaan worden door Reeves' Wick.

Meer
Chad Stahelksi, de regisseur van de John Wick-delen, kondigt nu aan dat er nog een nieuwe serie aankomt. Dat niet alleen: hij zal zelf ook naar alle waarschijnlijk enkele afleveringen voor zijn rekening nemen. Hij zegt hier nu het volgende over.

"We hebben een heel team schrijvers die werken aan nieuwe ideeën en ik lieg niet wanneer ik dit zeg, ik vind het allemaal echt top klinken. Als ik morgen zou krijgen te horen dat ik een van deze verhalen mag verfilmen zeg ik: 'Cool, ik kan niet wachten om eraan te beginnen!'"

Veelbelovend
Stahelski vervolgt: "Het zijn allemaal gave ideeën en ik weet al min of meer hoe ze in elkaar zullen steken. Het is heel leuk om hier mee door te gaan. Er komt sowieso nog een John Wick-serie aan!"



Hoe dit er precies uit zal komen te zien is vooralsnog onduidelijk, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

NieuwsFilm

meest populair