Robert Downey Jr. zou al akkoord zijn om alternatieve Iron Man te spelen

Robert Downey Jr. zou al akkoord zijn om alternatieve Iron Man te spelen

Keert hij terug en zo ja, is dat dan als de superheld die wij kennen of juist als schurk?

Er doen meer en meer geruchten de ronde dat Marvel nieuwe plannen aan het maken zijn wat betreft het MCU. Het lijkt erop dat Jonathan Majors' Kang de Conqueror mogelijk niet zal terugkeren en dat hij vervangen zal worden door een nieuwe grote schurk. Misschien keert wel de volgende grote naam terug.

Het gaat hier om niemand minder dan Robert Downey Jr., die jarenlang Tony Stark/Iron Man speelde. Hij was lange tijd hét gezicht van het MCU zoals we dat vandaag de dag kennen, maar in Avengers: Endgame was hij voor een allerlaatste keer te zien. Of misschien toch niet?

Gerucht
Er wordt nu gezegd dat Marvel gesprekken heeft gevoerd met de originele Avengers om deze terug te laten keren voor een nieuwe blockbuster. Zelfs Black Widow en Iron Man, die beiden om het leven komen in Endgame, zouden dus terug kunnen keren.

De nodige fans maken zich echter zorgen. Iron Man offerde zich op om de wereld te redden, waardoor sommige mensen van mening zijn dat als hij weer tot leven komt dit de hele Avengers-verhaalijn teniet zou doen.

Slechterik?
Dankzij het multiversum zijn er natuurlijk wel enorm veel mogelijkheden. Zo zegt een iemand op sociale media: "Hopelijk is de Iron Man die wij kennen dood, maar krijgen we een multiverse variant zoals superior Iron Man te zien!"



Een ander schrijft weer: "Ik heb vaker Secret Wars gehoord, maar ik zou een Holo-Tony in Armor Wars wel zien zitten en dat hij echt iets te doen heeft zonder alleen maar op nostalgie te leunen".

Iemand anders zegt zelfs dat Iron Man een schurk zou kunnen worden: "Ik zeg: ga voor de 838-universe Superior Iron Man, de kwaadaardige en arrogante versie!"

NieuwsFilm

meest populair