Marvel Studios heeft back-up plan mocht Kang geschrapt worden na wangedrag Jonathan Majors

Marvel Studios heeft back-up plan mocht Kang geschrapt worden na wangedrag Jonathan Majors

Het lijkt erop dat de superheldenstudio alle plannen gaat veranderen.

Lange tijd was Thanos dé grote schurk van het MCU, maar in Avengers: Endgame sneuvelde hij dan toch eindelijk. Gelukkig stond Kang the Conqueror in de wachtrij om het stokje over te nemen, maar nu is het toch verre van zeker dat dit gaat gebeuren...

Thanos werd tot leven gebracht door Josh Brolin, terwijl de rol van Kang voor Jonathan Majors is weggelegd. Het is echter nog steeds niet duidelijk of Marvel wel met de acteur wil doorgaan, sinds hij enkele maanden geleden op zeer negatieve wijze in het nieuws langskwam.

Rechtszaak
Majors, o.a. bekend van Hostiles en Creed III, werd door zijn ex-vriendin aangeklaagd wegens mishandeling. De vrouw beweert dat de acteur haar klappen gegeven zou hebben toen zij hem betrapte terwijl hij aan sms'en was met een andere vrouw.

Het is dus niet zeker of Marvel wel met hem door wil, al helemaal als Majors schuldig bevonden zou worden. Nu doet een gerucht de ronde dat ze Kang misschien volledig zullen schrappen en zullen vervangen met een andere bekende schurk, namelijk Dr. Doom.

Meer
Dat niet alleen. Volgens meerdere bronnen zouden er gesprekken hebben plaatsgevonden tussen Marvel en de zes oorspronkelijke Avengers om ze opnieuw op te laten duiken in een blockbuster. Het gaat hier dus zelfs om Robert Downey Jr.'s Iron Man en Scarlett Johanssons Black Widow, die beiden om het leven kwamen in Endgame.



Het zou hier om best meer kunnen gaan dan een gerucht. Naar verluidt is Marvel niet heel erg tevreden met de stand van zaken en vielen de laatste films ietwat tegen. Dat ze van koers veranderen lijkt ook het geval te zijn nu dat Daredevil: Born Again is gecanceld.

NieuwsFilm

meest populair