Deze titels worden overwogen voor 'Deadpool 3', waaronder "Deadpool 3 with Wolvie"

Deze titels worden overwogen voor 'Deadpool 3', waaronder "Deadpool 3 with Wolvie"

Regisseur Shawn Levy maakt wel duidelijk dat nog niks zeker is.

Eerder deze week kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Deadpool 3. Sommige mensen maken zich namelijk zorgen en vrezen dat de terugkeer van Wolverine niet goed in beeld gebracht zal worden. Hier hoeven we ons duidelijk geen zorgen om te maken. Nu is er weer nieuws.

Ondanks het feit dat de blockbuster wat vertraging heeft opgelopen i.v.m. de grote staking in Hollywood betekent dit niet dat er geen nieuws verschijnt. Enkele dagen geleden zei regisseur Shawn Levy nog dat Deadpool 3 zeker Logan zal respecteren en dat lijkt gezien de 'nieuwe titel' ook wel te kloppen.

Mogelijke titel
Hoewel het nog niet meer is dan een gerucht, komen sommige websites met het verhaal dat de film een andere titel zal krijgen. Zo wordt er gemeld dat het misschien niet meer Deadpool 3 zal zijn, maar juist Deadpool and Wolverine of zelfs Deadpool and Wolvie.

De grote vraag is nu: klopt dit wel? Levy gaf kort maar krachtig commentaar hierop: "Nee, er is nog geen titel. Ik heb van alles gehoord: 'Deadpool vs Wolverine, Deadpool and Wolverine, Deadpool 3 with Wolvie' maar nog niks staat vast."

Lastig
Levy vervolgt: "Het is lastig. We denken er al een tijdje over na, maar we moeten de knoop nog doorhakken. Dus nee, we hebben nog geen titel. Alles wat je er dus op dit moment over leest is niet meer dan speculatie".



NieuwsFilm

meest populair