Eerste brute trailer Marvel-serie 'Echo' toont terugkeer van groot kwaad en iconische Marvel-held

Eerste brute trailer Marvel-serie 'Echo' toont terugkeer van groot kwaad en iconische Marvel-held

'Echo' volgt in de voetstappen van 'Daredevil' en gaat de bruutste Marvel-serie op Disney+ worden.

Marvel Entertainment heeft zojuist de eerste trailer van de nieuwe Disney+-serie Echo uitgebracht. De serie legt de focus op Maya Lopez/Echo (Alaqua Cox) die geïntroduceerd werd in de serie Hawkeye en belooft de bruutste Marvel-serie op Disney+ te worden.

Echo wordt de eerste Marvel-serie op Disney+ met een 'TV-MA rating'. Dit betekent dat de serie bedoeld is voor volwassenen, het staat ongeveer gelijk aan een leeftijdsadvies van zestien jaar en ouder bij films.

Verhaal
Na de gebeurtenissen van Hawkeye (2021) in New York City keert Maya Lopez terug naar haar geboorteplaats in Oklahoma, waar ze in het reine moet komen met haar verleden, opnieuw contact moet maken met haar Indiaanse roots en haar familie en gemeenschap moet omarmen.

We krijgen ook te zien waarom Wilson Fisk/Kingpin Maya onder zijn hoede toen ze nog een kind was en hoe het met de relatie tussen de twee is nadat Fisk werd neergeschoten door Maya in de seizoensfinale van Hawkeye.

Bekende gezichten
In de trailer zien we al hoe prominent Vincent D'Onofrio's Kingpin is. We kunnen er dus vanuit gaan dat zijn rol in de serie vrij groot is. Ook zal het geen enkele Marvel-fan ontgaan dat niemand minder dan Charlie Cox even te zien is als Matt Murdock/Daredevil. Zowel Fisk als Murdock zijn personages uit de gerenommeerde Netflix/Marvel-serie Daredevil.


Cox debuteerde in 2021 als Murdock in het Marvel Cinematic Universe in Spider-Man: No Way Home en verscheen daarna in She-Hulk: Attorney at Law. Zoals eerder benoemd keerde D'Onofrio datzelfde jaar ook terug als Wilson Fisk in de serie Hawkeye. Echo gaat dus al deze verhaallijnen samenbrengen en luidt waarschijnlijk de serie Daredevil: Born Again in.

NieuwsFilm

meest populair