Waanzinnige trailer voor 'Godzilla Minus One': zoals een Godzilla-film zou moeten zijn

Waanzinnige trailer voor 'Godzilla Minus One': zoals een Godzilla-film zou moeten zijn

Een trailer van de nieuwe Godzilla-film van de originele studio Toho.

Yes! Er komt weer een nieuwe Godzilla-film aan. En wie beter om het te maken dan studio Toho, dezelfde studio van de eerste Godzilla-film.

Oudere films
Hoewel in Japan al tientallen Godzilla-films in de bioscoop zijn verschenen sinds 1954 hebben wij in het westen minder geluk gehad. Er is een Godzilla-film gemaakt in 1998 met acteurs Matthew Broderick en Jean Reno. Deze stelde echter enigszins teleur.

Natuurlijk kregen we ook nog in 2014 een Godzilla-film. Ditmaal met onder anderen Bryan Cranston en Aaron Taylor-Johnson. Deze is beduidend beter dan de 1998 versie, maar ook ditmaal leken wij in het westen aan het kortste eind te trekken.

Trailer
Godzilla Minus One speelt zich af tijdens de Amerikaanse occupatie van Japan, wat tussen 1945 en 1952 was. Dat betekent dat de film zich afspeelt voor de originele Godzilla-film uit 1954.

De trailer geeft weinig weg van het verhaal zelf. Wat we vooral zien is Godzilla, dat van een Japanse stad zijn speeltuin maakt. De beelden zijn gruwelijk om te zien, maar één ding valt direct op. Het is duidelijk zichtbaar dat de rubberen pakken zijn ingewisseld voor computeranimatie. Of dit de film ten goede komt moet iedereen voor zichzelf ontdekken.


Vanaf 1 december draait Godzilla Minus One in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair