Sylvester Stallone is Netflix helemaal aan het veroveren

Sylvester Stallone is Netflix helemaal aan het veroveren

De actieheld heeft zijn eigen Netflix-docu en veel mensen willen die zien.

Steeds meer celebs krijgen van Netflix hun eigen docufilm of -serie. Na titels als Pamela, a love story, Beckham en Arnold heeft nu Sylvester Stallone een eigen biografische Netflix-docufilm, Sly. Deze komt binnen op plaats zes in de Netflix Top 10.

Sly komt van regisseur Thom Zimny en de streamer omschrijft zijn Netflix Original met woorden als "intrigerend" en "intiem". Namen als Arnold Schwarzenegger en Quentin Tarantino en de nodige familieleden werkten mee aan de docufilm.

Prima ontvangen
Met 79 procent na 33 recensies op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de docu er prima voor. Ook het publiek is dik tevreden, gezien de 95 procent publieksscore op Rotten Tomatoes en de 7,4/10 op de IMDb.

"Sly is een goed te bekijken bewijs van de lange levensduur van Sylvester Stallone. Ondanks dat Sly tegenwoordig geen knock-out meer uitdeelt, blijft deze hoe dan ook altijd boeien," aldus de critics consensus.

Nu op Netflix
Wil je Sly graag zien, dan vind je de docufilm nu hier op Netflix.


De synopsis: Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywood-legende: Sylvester Stallone vertelt in deze docu zijn verhaal.

NieuwsFilm

meest populair