'The Marvels' lijkt minder te gaan opbrengen dan 'Black Adam' en 'The Flash'

'The Marvels' lijkt minder te gaan opbrengen dan 'Black Adam' en 'The Flash'

En dat is absoluut geen goed nieuws voor Marvel Studios, die hadden gehoopt op even groot succes als Captain Marvel....

We wisten al dat Marvel Studios' nieuwste film The Marvels het een stuk minder goed ging doen als zijn voorganger, maar de vraag is nu hoeveel minder...

Vorige maand nog waren de voorspellingen dat de nieuwe superheldenfilm komende week een openingsweekend zal hebben van 75-80 miljoen dollar, wat ongeveer 50% minder zou zijn dan Captain Marvel uit 2019.

Marvel Studios in de problemen?
Nu wordt echter geopperd dat dit wel eens lager zou kunnen uitvallen dan de tegenvallende opening van Eternals ter waarde van 71,2 miljoen dollar in 2021.

Volgens Deadline zou de voorverkoop voor The Marvels achterblijven bij DC-titels Black Adam en The Flash, die openingen van respectievelijk 67 miljoen dollar en 55 miljoen dollar hadden.

Marvel moeheid?
Volgens analisten zou een deel van het probleem zijn dat de acteurs uit de film deze niet kunnen promoten door de aanhoudende acteursstaking.



Het kan echter ook heel goed te maken hebben met een dalende interesse voor Marvel-personages en het tegenvallende marketing-materiaal.

Als dat maar goed gaat
Tot nu zijn er ook nog geen recensies van de film naar buiten gebracht door een embargo. En dat betekent natuurlijk nooit veel goeds...



The Marvels draait vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair