Grote nieuwe Netflix Original: De misdaadfilm 'Lift' met heel veel sterren krijgt eerste trailer!

Grote nieuwe Netflix Original: De misdaadfilm 'Lift' met heel veel sterren krijgt eerste trailer!

Met Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Viveik Kalra, Yun Jee Kim en Sam Worthington.

Netflix heeft de trailer online gezet voor vermoedelijk de eerste grote Netflix Original in 2024. We zien namelijk de eerste beelden uit de actiekomedie Lift van regisseur F. Gary Gray, bekend van grote recentere blockbusters als The Fate of the Furious en Men in Black: International.

Lift heeft ook heel wat grote sterren aan boord, met namen als Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D'Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Viveik Kalra, Yun Jee Kim en Sam Worthington.

Lift
In de film zien we hoe een meesterdief door zijn ex-vriendin en de FBI wordt overgehaald om met zijn internationale team een onmogelijke overval te plegen op een 777 die van Londen naar Zürich vliegt. Het vliegtuig heeft goud aan boord ter waarde van $500 miljoen.

De film moest eigenlijk al in augustus 2023 op Netflix verschijnen, maar door de staking van de SAG-AFTRA werd de release uitgesteld.

Trailer
Hieronder zie je de eerste trailer en die laat zien dat de film een behoorlijke omvang heeft. Het productiebudget is onbekend, maar met Matt Reeves en Simon Kinberg als producenten mag aangenomen worden dat de film een flinke investering is geweest.


Lift staat gepland voor 11 januari 2024.

NieuwsFilm

meest populair