'Dune'-serie op ramkoers, 'Gen V' frustreert, en eerste trailer Marvel-serie 'Echo'

'Dune'-serie op ramkoers, 'Gen V' frustreert, en eerste trailer Marvel-serie 'Echo'

Nog meer serienieuws kan je uiteraard vinden op SerieTotaal, dé site voor nieuws over series, tv en streaming.

De langverwachte Dune-serie bevindt zich in flink zwaar weer, terwijl de eerste trailer van de Hawkeye-spinoff Echo onlangs is uitgebracht. Dat, en meer, kwam de laatste dagen langs op SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest opvallende nieuwtjes van de afgelopen dagen.

De hobbelige reis van de serie Dune - alleen maar problemen
Al in 2019 werd een serie van de filmreeks van Dune aangekondigd. De prequel had vervolgens de nodige vertragingen door conflicten op creatief vlak op de burelen van HBO. Zowel de regisseur, de showrunner als de hoofdrolspeelster werden plotseling vervangen.

IGN heeft nu aangegeven dat de naam verandert en dat de serie Dune: Prophecy gaat heten. De prequel speelt zich 10.000 jaar voor de gebeurtenissen in de filmtrilogie af en volgt de Harkonnen Sisters terwijl ze krachten bestrijden die de toekomst van de mensheid bedreigen.

Kijkers zijn gefrustreerd door laatste aflevering van Gen V
Deze week eindigde het eerste seizoen van de superheldenserie Gen V, de spin-off van het populaire The Boys. Na acht afleveringen eindigden de avonturen van de jonge generatie superhelden op Godolkin U. Een enorm spannend einde, met één minpuntje...

De grootste klacht van aflevering acht was dat de aflevering veel te kort was. Men noemde het zelfs "onbeschoft" van de makers op sociale media.

Eerste trailer voor Marvel Spotlight-serie Echo: Keihard R-rated met Kingpin en Daredevil
Marvel Studios heeft nu een succes met het sterk ontvangen Loki en aankomende week verschijnt The Marvels in de Nederlandse bioscopen. In januari is het tijd voor de volgende serie, Echo, een spin-off van de serie Hawkeye uit 2021.

Disney+ heeft voor die serie de eerste trailer onthuld en de release lijkt een nieuwe aanpak van de streamingdienst te introduceren.



NieuwsFilm

meest populair