Dit is het nieuwe ontwerp van de moordende beer in 'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2'

Dit is het nieuwe ontwerp van de moordende beer in 'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2'

Hij lijkt zeker niet op het gele schattige beertje dat we kennen uit de animatiefilms.

Ondanks het feit dat Winnie-the-Pooh: Blood and Honey met de grond gelijk gemaakt werd door filmcritici, was het wel een box-office succes. Er komt dan ook een vervolg aan, waarin Winnie nog gruwelijker uit zal zien dan voorheen.

Nog niet zo heel lang geleden liet regisseur Rhys Frake-Waterfield al eerder weten dat er meer Winnie the Pooh-personages in het vervolg zullen zitten (zoals Tijgertje, waar al eerder een afschuwelijke foto van verscheen).

Budget
Daar blijft het niet bij. Volgens Waterfield ligt het budget voor het vervolg meer dan 10 keer hoger dan het origineel. Het eerste deel kostte slechts 100.000 dollar om te maken, wat betekent dat het tweede deel meer dan 1 miljoen dollar zal kosten.

Als gevolg hiervan kunnen we dan ook meer spektakel verwachten en dus vooral meer bloed en moord. Ook zullen de special-effects en kostuums er beter uitzien. Winnie zelf krijgt eveneens een 'update'.

Groots
Waterfield zei al eerder: "Er zit veel meer bloed en geweld in het vervolg. Aangezien we beschikken over een groter budget, konden we veel meer permitteren. Een scène, waarin Winnie een berenval gebruikt als wapen, is echt wild. Ik kan niet wachten om dit met de wereld te delen!"



Het is nog niet volledig duidelijk wanneer het vervolg te zien zal zijn, al lijkt het erop dat Winnie-The-Pooh: Blood and Honey 2 ergens in februari 2024 uitkomt. Tot die tijd zullen we zeker nog vaak genoeg getrakteerd worden op nieuwe afbeeldingen en beelden zoals hierboven.

NieuwsFilm

meest populair