Hoe heeft iedereen deze 'Black Panther'-blooper over het hoofd kunnen zien?

Hoe heeft iedereen deze 'Black Panther'-blooper over het hoofd kunnen zien?

Een behoorlijke handige uitvinding wordt volledig vergeten door het hele team.

Het komt wel vaker voor dat er foutjes in een film over het hoofd worden gezien. Soms gaat het om een klein detail, soms juist om een behoorlijke blooper. Een detail in Black Panther behoort zeker tot de laatste categorie.

Black Panther was een immens succes voor Marvel. Niet alleen werd de film goed onthaald (zo scoort hij bijvoorbeeld een 7,3 op IMDb en zelfs een 96% op Rotten Tomatoes), ook was het een gigantisch box-office succes.

Verhaal
De film speelt zich af na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. T'Challa (Chadwick Boseman) keert terug naar huis, naar het teruggetrokken levende, technologisch geavanceerde Afrikaanse land Wakanda, om te dienen als de nieuwe koning.

Al snel blijkt dat zijn claim op de troon niet zo veilig is als hij gedacht had en moet hij samenwerken met CIA-agent Evertt K. Ross (Martin Freeman) en leden van de Dora Milaje, de special forces van Wakanda, om te voorkomen dat er oorlog uitbreekt.

Steun
Dat niet alleen. T'Challa kan ook rekenen op de hulp en steun van zijn jongere zusje, Shuri (Letitia Wright). Zij is erg intelligent en ontwerpt de nieuwste wapens voor haar volk in Wakanda. Ze is tevens de maker van het "Black Panther"-pak, zoals we dat ook in de blockbuster te zien krijgen.



Shuri komt eveneens met speciale schoenen voor haar broer, genaamd 'sneakers'. Deze uitvinding zorgt ervoor dat je voetstappen geen geluid maken, waardoor je je zonder enige moeite geluidloos kan verplaatsen. Een handige uitvinding zou je zeggen, als deze ook echt zou werken...

Grote fout
In de blockbuster maakt T'Challa dan wel gebruik van deze 'sneakers', het lijkt erop dat het sound-editing team van Black Panther de uitvinding vergeten was. We horen T'Challa dan ook gewoon rennen en hij verplaatst zich alles behalve stilletjes.

Bekijk hier hoe dit onder de loep wordt gelegd vanaf 0:57.



NieuwsFilm

meest populair